Sobotní počasí výstavě Zahrada přálo

Zatímco první den výstavy byl ve znamení deště, nízkých teplot a malé návštěvnosti, druhý den Zahrady 2017 byl se sluníčkem podstatně veselejší. Prodejce stromků, květin i zahradní techniky doplňoval příjemný hudební program v podání bluegrassové skupiny Poutníci nebo dixielandové skupiny Tata Band.

uniweb weby

Odpolední hudební program doplnil swingový a jazzový orchestr Polenský Big Band a po celý den byly návštěvníkům k dispozici stánky s občerstvením, grilované prasátko i sladký trdelník. Nechyběli ani prodejci s dekoracemi, keramikou, medem nebo pracovním oblečením. Sobotní program v areálu KD Ostrov skončil s 18.00, dnes deset minut po 21.00 si ale můžou nejen Broďáci užít ohňostroj s hudbou na nábřeží u řeky Sázavy u hotelu Slunce. 

Program třetího dne známé výstavy nabídne v 8.00 slavnostní trubkové fanfáry pod vedením Zbyňka Paličky, od 9.00 vystoupení folklorního souboru Kalamajka, od 10.30 zahraje dechová kapela Rebelka a od 13.00 se představí jihočeská hasičská dechovka Božejáci. Výstaviště se uzavře v 16.00.

Fotogalerie ze druhého dne na Facebooku Zahrada 2017. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy