Společné tour Petera Aristone a Jakuba Ondry v Pacově a Ledči

Na dvou místech Vysočiny se zastaví slovenský zpěvák a skladatel Peter Aristone v rámci svého Společného tour s Jakubem Ondrou. Peter Aristone v září vydal nové EP Happiest Accidents, které nejdříve představil americkému publiku v Kalifornii, Oregonu a Washingtonu jako předskokan Marka Broussarda. Nyní míří na česká a moravská pódia.

uniweb weby

Po návratu z USA ho čeká hostování na turné Chinaski, které začalo 24. října. Zároveň na začátku listopadu startuje společné akustické turné Společné tour s mladým talentovaným zpěvákem Jakubem Ondrou. „Možná se ptáte, proč dvě turné najednou? Koncerty mě prostě baví a většinou jsem zatím vystupoval jako předskokan nebo host různým interpretům. Často mi po koncertech psali fanoušci na facebooku, že by moc rádi viděli můj vlastní koncert, který trvá déle, než půlhodinový set předskokana,“ vysvětluje Peter Aristone.

Fanoušci se můžou těšit na hodinový set, během kterého zazní jak písničky z nového EP Happiest Accidents, tak i starší Peterovy skladby z předchozích alb - například takové rádiové hity jako jsou Gold a Fire Inside. Kromě svých písniček Peter Aristone také zazpívá cover od Linkin Park, čímž vzdá poctu svému oblíbenci Chesterovi Benningtonovi.

Petera Aristone spojuje s písničkářem Jakubem Ondrou mimo jiné i fakt, že oba pravi-delně koncertují v zahraničí a své písně skládají vyhradně v angličtině. Jakub Ondra, který nejvíce působí v Německu a už tam má podepsanou smlouvu se Sony Music, je zřejmě nejvýraznějším českým umělcem, který vzešel z buskingu - hraní na ulici. Jakub vydal už několik úspěšných singlů (například On the Menu), které se vždy dostaly mezi dvacítku nejhranějších v českém éteru a jeho videa na youtube mají milionová zhlédnutí.

V Pacově vystoupí společně v pátek 3. listopadu v Legendě a v Ledči nad Sázavou v pátek 17. listopadu v penzionu a restauraci U Řeky.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy