Společnost ODAS otevře své brány

Den otevřených dveří společnosti ODAS se uskuteční v sobotu 10. září v areálu bioplynové stanice v Jihlavské ulici ve Žďáru nad Sázavou. Návštěvníci budou mít unikátní možnost projekt se turistickým silničním vláčkem.

uniweb weby

„Pro malé i velké obyvatele města jsme připravili spoustu zajímavostí: skákací nafukovací atrakce, malování na obličej, pohádku, vystoupení kouzelníka, zábavný fotokoutek a mnoho dalšího. Děti za splnění úkolů získají zdarma odměnu a také drobné občerstvení. Dospělí se mohou mimo jiné těšit na komentované prohlídky provozů společnosti či na možnost zapojit se do soutěže o hodnotné ceny, která bude vyhodnocena přímo na akci,“ popisuje Miroslav Grass, hlavní koordinátor akce. 
Vstup na akci, která začíná od 10.00 do 16.00 ve společnosti ODAS, je zdarma, uskuteční se za každého počasí. „Vyhlídkový vláček pojede několikrát za hodinu po okružní trase mezi náměstím Republiky, autobusovým nádražím a areálem v Jihlavské ulici. Obyvatele z ostatních částí města bude svážet bezplatná kyvadlová autobusová doprava,“ dodává Miroslav Grass.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
09.09.2016 10:56




0 +
 

Hlavní zprávy