Společný koncert kapel Reflexy a Rockle v Okříškách

V pátek 27. října vystoupí v sokolovně v Okříškách kapela Reflexy v rámci podzimní tour. Hostem bude skupina Rockle a večer zakončí diskotéka.

uniweb weby

Zazní jak skladby starší jako Ty jsi divoká, Daruj mi křídla, Neříkej, či Sluneční, ale i stále oblíbenější písničky z nejnovějšího alba Proud mezi námi. Stejnojmenný pilotní singl z tohoto jedenáctého CD pop-rockové čtyřky má více než 900 tisíc zhlédnutí, hraje jej mnoho českých a moravských rádií a je úspěšný i v žebříčcích, například i v české dvanáctce Českého rozhlasu se držel více než 12 týdnů a tak postoupil do zlatého archívu.

Po vydařeném letním putování po českých a moravských letních pódiích, v rámci jehož Reflexy songy oblíbené napříč generacemi odehráli i například na festivalech v Jemnici, Potštátě, Moravském Krumlově, Července-kde podpořili onkologické centrum Olomouc, v Lačnově, Hodoníně, či na Litovelském otvíráku, si tuto oblíbenou čtverku jejich fanoušci mohou užít opět i v našem kraji, v sokolovně, kterou tradičně opět Reflexy zaplní do posledního místa. Hostem na této akci bude skupina Rockle a protože jde o akci, která bude i oživením školního roku, tak pro omladinu je připravena i diskotéka.

Brány sokolovny v Okříškách se poslední říjnový pátek otevřou už ve 20.00. Pro svoz se doporučuje využít standardní hromadnou dopravu, ale i možnosti nezištného svozu a rozvozu na tel. 605 24 28 25.

Informace o akci na Facebooku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 22.10.2017 09:28




0 +
 

Hlavní zprávy