Spolektiv po třetí v poetickém podkroví U Notáře v Brodě

V pátek 24. března vystoupí v poetické podkroví kavárny U Notáře v Havlíčkově Brodě od 19.00 na svém třetím koncertu skupina Spolektiv.

uniweb weby

„V 90. letech minulého století jsme na koncertních a festivalových pódiích překvapovali žánrově stěží zařaditelnou, pěvecky a nástrojově barevnou muzikou. Protože jsme se v roce 2014 po osmnáctileté přestávce vrátili na naši hudební scénu, pak v našich písních najdete pocity napříč mnoha generacemi, dnes i čtyřicátníků a padesátníků. Vrátili jsme se plni energie, s velkou potřebou skládat vlastní písně a s obrovskou chutí hrát.                

Hrajeme a zpíváme autorskou hudbu na akustické nástroje s prvky rocku, art folku a jazzu s použitím klasických kytar, baskytar, perkusí, etnických a dechových nástrojů. Tentokrát náš program rozšíříme o nové písně, které tvoříme na texty Ládi Vondráka,“ říkají členové kapely Spolektiv, kteří v Havlíčkově Brodě vystoupí ve složení:  Renata Švecová - zpěv a perkuse, Jarda Hnízdil - zpěv, kytara, akordeon, Martin Jančura - zpěv, kytara a perkuse, Tonda Vidlák - saxofony, klarinet, flétny, dechový syntezátor, a Jirka Regásek - baskytary.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy