Stalker vyhrožoval v Jihlavě bývalé přítelkyni

Policisté obvinili muže, který dlouhodobě pronásledoval svoji bývalou přítelkyni z Jihlavy. Ta v létě oznámila, že ji obtěžuje osmadvacetiletý muž.

uniweb weby

„Podezřelý muž svoji bývalou přítelkyni pronásledoval přibližně od začátku dubna. Ženě zasílal na mobilní telefon desítky sms zpráv, několikrát denně jí telefonoval nebo se ji snažil kontaktovat na sociálních sítích. Vyhledával její blízkost, čekal na ni na místech, po kterých se pohybuje, a chodil za ženou do jejího zaměstnání. Mladou ženu tak výrazně omezoval v jejím obvyklém způsobu života. Muž se navíc choval agresivně a opakovaně mladé ženě vyhrožoval, že ublíží jí a jejímu dítěti. Měla tak obavu o život a zdraví svůj i syna. Policisté provedli šetření, výslechy osoba a shromažďovali důkazy. Případ ale odložili, neboť žena nedala souhlas s trestním stíháním muže,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Případů nebezpečného pronásledování řešili policisté na Jihlavsku v letošním roce už pět, vloni jich bylo ve stejném období o tři méně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.09.2017 13:24




0 +
 

Hlavní zprávy