Stock Dobrohostov – soutěžte o vstupenky

Festival Stock startuje v pátek 18. srpna na letní parketu v Dobrohostově na Havlíčkobrodsku, kořeny festivalu sahají do roku 1996, kdy začal jako společná hudební akce dvou havlíčkobrodských kapel E.M.I.L. a FORTUNA.

uniweb weby

První čtyři ročníky festivalu se uskutečnily v Knyku. Na přelomu tisíciletí byl program přestěhován do magického prostředí areálu letního parketu v Dobrohostově u Havlíčkova Brodu, kde se festival koná do současnosti. Původně jednodenní sobotní akce se v roce 2009 rozšířila o nedělní program, kde vystupovaly dechové hudby. Tím vznikl Festival dechových hudeb. V roce 2015 dochází k rozšíření festivalu o páteční program. Zahajovací večírek představil v jedinečném tříhodinovém vystoupení kapelu Argema a o rok později legendární českou jižanskou kapelu Žlutý pes Ondřeje Hejmy.

V letošním roce se odehrává festival také ve třech dnech. Začíná se v pátek 18. srpna v 19.00 koncertem skupiny E.M.I.L., ve 20.30  kapela Airback, ve 22.00 skupina Morava a závěr od 00.30 patří skupině Karakum

V sobotu 19. srpna se začíná v 17.00 a zahraje skupina Za notou, v 18.30 následuje Fortuna, ve 20.00 Traffic Jam, ve 21.30 Krausberry, ve 24.00 Liquid Face a od 01.30 Spadla klec

Neděle 20. srpna je ve znamení Festivalu dechových hudeb - začíná od 14.00 Rebelka, v 15.30 Šohajka, v 17.10 Havlíčkobrodská dvanáctka a od 18.40 vystoupí Vysočinka. Pro návštěvníky Festivalu dechových hudeb  je zajištěn autobusový svoz z Havlíčkova Brodu (v ceně vstupenky) - odjezd ve 13.00 z Havlíčkova náměstí od České spořitelny a návrat po skončení programu.

Předprodej vstupenek: SMS TICKET na portálu www.smsticket.cz., v Havlíčkově Brodě v Obchůdku Tulipán Horní 198 a v Humpolci Městské kulturní a informační středisko na Havlíčkově náměstí. Vstupenky lze zakoupit i přímo u vstupu do areálu před začátkem i během programu.

Soutěž o vstupenky na festival  Stock Dobrohostov

Pořadatel vyhlašuje soutěž o vstupenky na jednotlivé dny festivalu. Soutěžní otázka na pátek 18. srpna: Po kolikáté se festival v Dobrohostově koná jako třídenní akce?
Soutěžní otázka na sobotu 19. srpna: Kolik má v kapele Krausbery Martin Kraus kytaristů?
Soutěžní otázka na neděli 20. srpna: Kolik zpěváků obvykle vystupuje s Havlíčkobrodskou dvanáctkou? Výherce získá dvě volné vstupenky na jednotlivý den festivalu. Odpověď pošlete do středy 16. srpna do 17.00 na mail hudbasoutez@seznam.cz. Napište své jméno, příjmení a mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy