Tragická havárie u Golčova Jeníkova, jeden mrtvý, dva zranění

V sobotu 29. července časně ráno došlo na Havlíčkobrodsku k tragické dopravní nehodě, která si vyžádala jeden lidský život, další dva lidé byli zraněni těžce. U řidičky naměřili policisté při dechové zkoušce přes dvě promile alkoholu.

uniweb weby

Havárie se stala těsně před pátou hodinou ráno na obchvatu Golčova Jeníkova. „Na místo ihned vyjela zdravotnická záchranná služba, policisté a hasiči. Okamžitě po příjezdu začali zdravotníci s poskytováním pomoci posádce havarovaného vozu, kterou tvořili řidička a dva spolujedoucí. Jeden ze spolucestujících, šestadvacetiletý muž, utrpěl těžká zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků na místě dopravní nehody podlehl. Další spolujedoucí a řidička, byli s podezřením na těžké zranění transportováni do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že je úsek silnice, kde k tragické dopravní nehodě došlo, v současné době stále průjezdný pouze jedním jízdním pruhem a dopravu na místě řídí policisté kyvadlově. Je nutné, aby se projíždějící řidiči zejména plně věnovali řízení, snížili rychlost jízdy a řídili se pokyny policistů. 

„Na základě dosavadního šetření zjistili, že sedmadvacetiletá řidička automobilu BMW jela po obchvatu ve směru na Havlíčkův Brod, při jízdě vyjela ze silnice, s vozidlem narazila do betonového propustku a poté automobil vyjel mimo komunikaci, kde zůstal stát v remízku. U řidičky vozidla policisté provedli dechovou zkoušku, při které jí naměřili hodnotu 2,12 promile alkoholu,“ dodala Jana Kroutilová. Příčinu a veškeré okolnosti tragické dopravní nehody policisté zjišťují. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy