Tragický první červen na Pelhřimovsku

Dva životy vyhasly první červnový den na Pelhřimovsku, odpoledne se u Počátek utopil mladík, večer vlak u Pošné srazil pětašedesátiletého muže.

uniweb weby

„Ve čtvrtek v odpoledních hodinách došlo u Počátek na Pelhřimovsku v rybníce Velké Jezero – Valcha k úmrtí mladistvé osoby. Tělo nalezli svědci v podvečerních hodinách. Příčiny a okolnosti úmrtí mladistvého prověřujeme.  Pravděpodobnou příčinou tragické události, bylo přecenění sil, a podcenění klimatických podmínek. S ohledem na rodinu nebudeme k případu poskytovat žádné bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Ve čtvrtek kolem deváté hodiny večer oznámili svědci na linku tísňového volání srážku vlaku s člověkem u Pošné na Pelhřimovsku. „Operační důstojník na místo ihned vyslal policejní hlídku. Policisté zjistili, že se jedná o pětašedesátiletého muže, který se v době střetu pohyboval v kolejišti. Při střetu muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Příčiny a okolnosti nehody policisté prověřují,“ dodala Stanislava Miláčková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.06.2017 10:48




0 +
 

Hlavní zprávy