Třebíč si připsala historickou výhru v baseballové etralize

Historicky první vítězství v nejvyšší soutěži si o prodlouženém velikonočním víkendu připsali baseballisté Třebíče, když dokázali zvítězit v Blansku 4:0. Hlavní trenér Nuclears Jan Gregor byl tentokrát spokojený jak s výkony nadhazovačů, tak přístupem hráčů na pálce.

uniweb weby

„Devon Barker odházel téměř celé utkání a odvedl skvělou práci. Pochválit musím také pálkaře, kteří splnili to, co jsme chtěli. Když jsme měli běžce ve skórovací pozici, dokázali jsme stáhnout body,“ řekl Jan Gregor bezprostředně po utkání na hřišti druhého nováčka extraligy.

V sobotu se týmy přestěhovaly k odvetě na třebíčskou Hvězdu a Nuclears si dělali naděje na další výhru. Jenže na vítězství před domácím publikem si budou muset ještě počkat. Diváci, kteří na stadion v chladném počasí dorazili, sice měli možnost vidět soustředěný tlak domácích, ale bez bodového efektu. „Na metách jsme nechali minimálně třináct bodů, a to nám zhatilo lepší výsledek. Bezzubost na pálce pro mě byla ještě horší, než chyby v poli,“ uzavřel účinkování svého týmu trenér Nuclears Jan Gregor. Hráči Olympie dokázali potrestat errory polařů Třebíče a už po třetí směně se ujali vedení 0:5. Nuclears sice měli třikrát po sobě obsazené všechny mety, ale víc než jeden bod nedokázali stáhnout. Blansko si tak z Vysočiny odvezlo vítězství 1:6.

Další příležitost na vítězství před domácím publikem budou mít hráči Třebíče v sobotu 22. dubna. Proti Ostravě, které momentálně patří s jedinou prohrou druhá příčka extraligové tabulky, to ale nebudou mít jednoduché. O šancích Nuclears napoví už páteční utkání pod umělým osvětlením na severu Moravy. V odvetě nastoupí proti Arrows Ostrava Na Hvězdě v Třebíči hned druhý den. Zápas Třebíč Nuclears - Arrows Ostrava začíná na třebíčské Hvězdě v sobotu 22. dubna v 16.00.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.04.2017 10:04




0 +
 

Hlavní zprávy