Třebíčští policisté žádají veřejnost o spolupráci

V sobotu 14. října přišla třiasedmdesátiletá seniorka po půl čtvrté odpoledne v obchodním domě v Brněnské ulici v Třebíči, kde nakupovala, o svoji peněženku. Třebíčští policisté pátrají po dvou mužích, kteří se v blízkosti ženy pohybovali.

uniweb weby

„Žena měla peněženku v tašce uložené v nákupním vozíku, který měla stále ve své blízkosti. Když chtěla následně v obchodě zaplatit za zboží, zjistila, že jí v tašce chybí peněženka. Kromě finanční hotovosti v ní měla uložené ještě doklady a písemnosti, seniorce vznikla celková škoda téměř dva a půl tisíce korun.
Policisté vyhodnotili záznamy z kamer a zjistili, že v době, kdy seniorka vybírala zboží u jednoho z regálu, přistoupil k ní muž, který se postavil za její záda. Na místo přišel ještě další muž, zastavil se vedle ženy a odpoutal její pozornost tím, že ji oslovil a ukazoval ji lahev alkoholu. V době, kdy seniorka nevěnovala nákupnímu vozíku plně svoji pozornost, jí byla peněženka z tašky odcizena. Ihned poté oba muži z místa spěšně odešli. 
Jeden z mužů měl na sobě oblečenou šedou mikinu s bílým zipem, tmavé kalhoty a šedé sportovní doby. Druhý muž byl oblečen v modré vestě na zip, béžovém svetru a světlých kalhotách, obuté měl černé sportovní boty. Oba jsou štíhlé postavy a měli krátké tmavé vlasy,“ popsala policejní tisková mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté po obou mužích pátrají a s žádostí o spolupráci se obracejí také na veřejnost. „Žádáme občany, kteří muže na fotografiích poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.12.2017 16:36




0 +
 

Hlavní zprávy