Třetí ročník benefiční akce Naházej to do koše se odehrál na hřišti brodské ZŠ Wolkerova

První červnová sobota v Havlíčkově Brodě patřila basketbalu. Na hřišti ZŠ Wolkerova se uskutečnil III. ročník benefiční akce nazvané Naházej to do koše. TJ Jiskra Havlíčkův Brod ve spolupráci s Potravinovou bankou Vysočina, za podpory České unie sportu a projektu sportuj s námi, zorganizovala čtyřhodinovou basketbalovou benefici.

uniweb weby

Program začal úderem deváté hodiny, proběhla registrace týmů a odevzdání startovného v podobě trvanlivých potravin. Poté se už dostal ke slovu míč a basketbalové koše – k vidění byl basketbal tři na tři i jeden na jeden a nechyběly ani dovednostní disciplíny. Vzácným hostem byl hráč Kooperativa liga BK Jip Pardubice a reprezentant ČR, David Škranc, který se zájemcům podepsal a rád se s nimi i vyfotil. 

Sportovní dopoledne vyvrcholilo hodinu po poledni, kdy přišel na řadu slavnostní ceremoniál. Předání ocenění v podobě medailí a sošek se ujal starosta Města Havlíčkův Brod Jan Tecl.

„Letošní ročník Naházej to do koše přivítal zhruba osmdesát účastníků. Potravinová banka Vysočina, z.s., rozdělí šedesát kg potravin,“ uzavřel pracovník potravinové banky Václav Beránek.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy