Tři sestry a Alkehol zahrají v Havlíčkově Brodě

Na závěr letošního roku vyrazila kapela Tři sestry na koncerty po České republice a pod názvem Sudová přitažlivost Radegast tour 2017 navštíví do 9. prosince celkem jedenáct měst. Tři sestry poprvé v historii pozvala na své turné kapelu Alkehol. V Havlíčkově Brodě se koná koncert v sobotu 25. listopadu od 19.30 v Kulturním domě Ostrov. Vstup bude od 18.30.

uniweb weby

Už od devadesátých letech minulého století si celé generace fanoušků obou souborů přáli, byť symbolické, spojení Staré Kovárny a Slamníku v jednu jednotnou, nikdy nezavírajíci hospodu! Tento sen ožije právě v letošním podzimu. Čtyři hodiny muziky, dobrého pití a skvělé zábavy! Skupina Tři sestry zahraje jak léty prověřené hity jako Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej, tak i zcela nové písně z posledního alba Fernet Underground. Soubor Alkehol během svého dvouhodinového koncertu divákům nabídne celou řadu songů z jejich  působení na hudební scéně od roku 1992.

Pořadatel koncertu ZL Production Plzeň vyhlašuje soutěž o šest volných vstupenek. Otázka zní: „Doplňte název skladby od Alkeholu  S chlastem se nesmíš ….!“ Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 23. listopadu do 18.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy