Útočník napadl v Jihlavě jednasedmdesátiletého muže

Ve čtvrtek 6. dubna napadl chvíli před polednem na parkovišti před obchodním domem Albert v ulici Romana Havelky v Jihlavě neznámý útočník jednasedmdesátiletého muže, ukradl mu sedm tisíc korun a z místa utekl. Policisté vyzývají veřejnost, aby jí pomohla v pátrání.

uniweb weby

„Napadený muž seděl na místě řidiče ve voze Škoda Fabia modré barvy ve druhé řadě ze směru od obchodu. K autu přistoupil neznámý muž, seniora oslovil a poté ho napadl. Odcizil mu sedm tisíc korun, podezřelý muž poté z místa odešel. Senior neutrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. 

Na základě dosavadního šetření vyplynulo, že podezřelý muž je ve věku kolem pětačtyřiceti let, vysoký přibližně 170 cm. Má zavalitou postavu, krátce střižené tmavě hnědé vlasy a byl hladce oholen. Muž mluvil zřejmě slovensky a působil elegantně. Po parkovišti se pravděpodobně pohyboval ještě s dalším mužem a je možné, že jeden z nich, nebo oba, mohli na parkovišti oslovit ještě další náhodné osoby, například s nabídkou prodeje nějakých věcí,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté žádají občany, kteří napadení seniora u modré fábie na parkovišti viděli, aby se přihlásili na tísňovou linku 158. „Uvítají také, pokud se přihlásí osoby, které byly včera u obchodního domu Albert na ulici Romana Havelky před polednem osloveni jedním nebo dvěma muži, odpovídajícího popisu, a byl jim nabízen například prodej nějakého zboží,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.04.2017 15:34




0 +
 

Hlavní zprávy