V Brodě otevřeli novu sportovní prodejnu a bistro

V pátek 4. listopadu se odpoledne slavnostně otevřela nová prodejna sportovního vybavení, Highland sport a Bistra Selská u silnice na Jihlavu, kde vyrostl moderní objekt v rekordním čase, ještě v lednu 2016 zde stál zájezdní hostinec Selská jizba.

uniweb weby

Na ploše tisíc metrů čtverečných vyrostla architektoniky zajímavá stavba. V budově se nachází největší a zároveň nejmodernější prodejna, půjčovna a servis sportovního vybavení v kraji Vysočina Highland sport spojená s Bistrem Selská. „Naše firma třináct let působila v Obchodním domě Alej v Havlíčkově Brodě. Prodejna zde byla velikostí dobrá, ale prostory byly nedostatečné kvůli špatné dostupnosti. Chceme poskytovat lepší zboží a hlavně lepší služby včetně půjčovny a špičkového servisu,“ řekl ke vzniku moderního projektu spolumajitel prodejny Martin Kachlíř. Slavnostní stříhaní pásky bylo nadvakrát, protože nejdříve bylo otevřeno Bistro Selská a pak prodejna Highland sport. Bistro Selská bude fungovat formou rychlé jídelny, kde si lidé objednají u pultu bez čekání, zaplatí a odnesou ke stolu. Úzká bude provázanost prodejny s bistrem. „Zákazník si k nám přijde například nabrousit lyže a než mu je na počkání připravíme, může se občerstvit vedle v bistru,“ uvedl Martin Kachlíř.
V prodejně je podle jeho slov kvalitní značkové zboží a profesionální personál, který poradí s výběrem sportovního zboží. Na nejvyšší možné úrovni bude také lyžařský servis. „Disponujeme tím nejlepším a nejmodernějším vybavením, které je v této branži dostupné. Strojů na broušení lyží, běžek a snowboardů, který jsme pořídili, je v České republice pouze pět. Chceme lidem ukázat, že to děláme dobře a rychle, o  což v zimní sezóně jde,“ konstatoval Martin Kachlíř. Půjčovna lyží a snowboardů je nově kompletně vybavená, takže lidé kteří neuvažují o zakoupení lyžařského vybavení, ji využijí k zapůjčení. V nabídce je i celosezónní půjčování lyží pro děti i dospělé. Martin Kachlíř ve svém projevu poděkoval všem, kteří se podíleli na výstavbě a vybavení moderního objektu. Poděkoval také své manželce za trpělivost a oporu, protože deset měsíců se plně věnoval zdárnému uskutečnění nového areálu. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.11.2016 06:57




0 +
 

Hlavní zprávy