V Havlíčkově Brodě se připravují na evropský a světový šampionát

Přestože do Mistrovství světa mužů v softbalu v Havlíčkově Brodě, které bude hosti zdejší Hippos aréna, zbývají ještě téměř dva roky, přípravné práce probíhají už déle než rok. V příštím červnu bude Havlíčkův Brod dějištěm evropského šampionátu mužů a právě Euro bude generálkou pro mistrovství světa, včetně kontroly areálu ze strany světové federace ISF.

uniweb weby

„Jeden z důležitých požadavků, posílení osvětlení na stadionu tak, aby splňoval požadavky televizních společností, byl už zdárně realizován. Velké poděkování patří Kraji Vysočina, který tuto akci stoprocentně zafinancoval ve výši 1 082 000 Kč. Pořadatelský tým navíc úzce spolupracuje jak s představiteli Kraje Vysočina, tak samozřejmě i s havlíčkobrodskou radnicí, Policií ČR a HZS Kraje Vysočina. Z větších požadavků pro světový šampionát zbývá realizovat navýšení kapacity tribun a vybudování VIP sektoru. I tento projekt je aktuálně v plném proudu,“ popsal Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu Hroši Havlíčkův Brod, který akci spolupořádá.

Mistrovství Evropy mužů v sofbalu se uskuteční od 10. do 15. června 2018 a světový šampionát mužů pak od 13. do 23. června 2019.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy