V Jihlavě budou mluvit o vzdělávání

V sobotu 12. listopadu se v Diodu, Tyršova 2, v Jihlavě uskuteční už čtvrtý ročník konfe­rence Jihlava mluví o vzdělávání. Cílem akce je debatovat o smyslu, cílech i metodách současného vzdělávání, konference je určena profesionálům i veřejnosti. Kromě komunikačního přístupu Respektovat a být respektován budou předmětem diskuse i Svobodné školy, program Začít spolu i role učitele v Montessori pedagogice. Pro zájemce jsou připraveny workshopy s praktickými ukázkami projektové výuky, Hejného

uniweb weby

Kromě komunikačního přístupu Respektovat a být respektován budou předmětem diskuse i Svobodné školy, program Začít spolu i role učitele v Montessori pedagogice.
Pro zájemce jsou připraveny workshopy s praktickými ukázkami projektové výuky, Hejného matematika na vlastní kůži a Emoční sebeobrana pro učitele. Promítány budou i krátká videa s tématem vzdělávání.
Odpoledne proběhne beseda na zajímavé a aktuální téma: 2. stupeň na Montessori školách, kdy se besedy budou účastnit nejen učitelé, ale i studenti 9. ročníku a dokonce i ti, kteří už jsou nyní v 1. ročníku na SŠ.
Vrcholem konference bude vystoupení Jaroslava Duška na téma výchova a vzdělávání. Konference plynně přejde do večerní části, kdy je možno při občerstvení a poslechu hudby s vystupujícími i dalšími účastníky konference dále diskutovat a strávit příjemný večer.
Konferenci pořádá občanské sdružení Montessori Jihlava. Akce se koná se v DIOD od 9.00 do 19.30 za podpory Statutárního města Jihlavy a Diod. Vstupné od 100,-/os., registrace na www.montejihlava.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.11.2016 05:52




0 +
 

Hlavní zprávy