V Třebíči finišuje soutěž Z garáže ke hvězdám

Po loňské úspěšné premiéře v těchto dnech vrcholí druhý ročník akce Z garáže ke hvězdám. Soutěž mladých kapel, organizovaná třebíčským kulturním střediskem si klade za cíl podpořit pozitivní a zároveň atraktivní náplň volného času mládeže. Soutěžní finálový koncert proběhne v sobotu 10. února od 15.00 v Národním domě v Třebíči.

uniweb weby

Divákům se představí pětice kapel, nominovaná do finále na základě internetového hlasování a rozhodnutí odborné poroty. Ve hře jsou tři zajímavé ceny - honorované vystoupení na městských slavnostech (vítěz vzejde z hlasování na internetu), dvoudenní natáčení skladeb v profesionálním nahrávacím studiu (rozhoduje hlasování  diváků v sále při finále) a poukaz na nákup hudebních nástrojů či zvukové techniky (cena odborné poroty pro absolutního vítěze). V závěru soutěžního večera se vítězná skupina představí ve vlastním koncertním bloku.    

Soutěž mladých hudebních skupin Z garáže ke hvězdám se bude ucházet o přízeň hlasujících  i v kategorii Kulturní počin letošní internetové ankety Kraje Vysočina  Zlatá jeřabina.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 01.02.2018 11:06




0 +
 

Hlavní zprávy