V Třebíči otevřou nové call centrum a vytvoří 60 nových pracovních míst

Skupina ČEZ rozšiřuje počet svých call center. K Plzni, Zábřehu na Moravě a Kolíně od října přibude i Třebíč. ČEZ má na Třebíčsku desítky let významné postavení díky Jaderné elektrárně Dukovany, nyní bude z druhého největšího města na Vysočině obsluhovat zákazníky z celé České republiky.

uniweb weby

„ČEZ má v Třebíči vzhledem k blízké Jaderné elektrárně Dukovany dobré renomé, jde o významného regionálního zaměstnavatele a poskytuje zakázky řadě místních dodavatelů, takže město pro nás bylo logickou volbou. Navíc jsme tu měli na předběžné nabídky velmi dobrou odezvu,“ říká generální ředitel ČEZ Zákaznické služby Aleš Kubík. „Hledáme lidi, které baví práce v kolektivu a rádi se učí novým věcem. Nabízíme práci ve stabilní a perspektivní firmě a kromě mzdy také benefity jako stravenky či slevy na kulturu či sport.“

Call centrum, které vzniká ve dvou sálech ve čtvrti Borovina, bude fungovat od 1. října. Na začátku budou operátoři a operátorky vyřizovat hlavně nehlasové požadavky klientů, jako jsou emaily nebo kontakty přes sociální sítě. Telefonovat začnou až po plném zaškolení za několik týdnů. ČEZ tým obsluhy posiluje současně s modernizací zákaznického systému, který je třeba připravit na zavedení nových produktů souvisejících s decentralizací energetiky.

„Ve všech našich call centrech máme pestrý kolektiv. Práce je vhodná pro kohokoliv, kdo má středoškolské vzdělání a umí uživatelsky pracovat na počítači,“ říká ředitel úseku péče o zákazníka ČEZ Zákaznické služby Michal Kovařík. „Pracuje u nás třeba hodně žen po mateřské, a to díky možnosti jak plného, tak zkráceného úvazku nebo i brigády.“

Šedesátka nových pracovní místa přináší pracovní příležitosti pro ty, kteří chtějí pracovat, ale jsou limitování různými časovým či rodinnými důvody. „Máme spoustu maminek, které by si braly třeba i delší směnu, kdyby mohly pracovat z domu. Je to také dobré, když dítě onemocní,“ kvituje tuhle možnost šestadvacetiletá pracovnice call centra v Kolíně Klára Stýblová, která je sama také maminkou. Firma nyní u proškolených operátorů a operátorek pilotuje možnost práce z domova. To by přineslo výhodu například těm, kteří mají o práci zájem, ale jezdili by z příliš velké vzdálenosti.

V regionu Jaderné elektrárny Dukovany, kde pracuje 1250 zaměstnanců ČEZ a pravidelně sem dochází také přibližně 500 externích dodavatelů, vzniká další 60 míst se zázemím největší české energetické společnosti. Na elektrárnu je v regionu odhadem navázáno dalších 30 000 pracovních míst.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.09.2016 11:08




0 +
 

Hlavní zprávy