Vánoční turnaj stolních tenistů ve Vladislavi

Oddíl stolního tenisu TJ Vladislav má už za sebou 31 let působení v mistrovských soutěžích okresních a krajských přeborů. Každým rokem oddíl pořádá tradiční Vánoční turnaj tříčlenných družstev neregistrovaných hráčů pro širokou veřejnost, který podporuje městys Vladislav a sponzorsky se podílí i většina místních firem. Díky tomu patří mezi nejlépe finančně zajištěné turnaje na okrese.

uniweb weby

Pořadatelům se podařilo oslovit významné sponzory z okresu Třebíč a dále také zahraniční firmy, a díky tomu byly ceny nejhodnotnější za celou historii. Tímto patří velký dík panu Janu Kratochvílovi a Vašku Šafaříkovi ml., bez jejichž nezištné ochoty a nadšení by se nepodařilo turnaj v tomto rozsahu s velkým množstvím cen, kdy si odměnu odnese i poslední v pořadí, uskutečnit.

V letošním 28. ročníku, který se konal 30. prosince 2017, se sešlo celkem 23 družstev. V družstvech se objevila celá řada mladších hráčů a dětí, což svědčí o vzrůstajícím zájmu o tento sport. Turnaj zahájil místostarosta městysu Vladislav pan Jaroslav Oborný společně s Michalem Kratochvílem, který zastupoval pořadatele, a předseda TJ Vladislav Martin Otruba.

Po dramatickém průběhu zvítězilo družstvo Studánka ve složení Ota Lněnička, Rostislav Musil a Josef Chaloupka, před družstvem Podklášteří ve složení Pavel Havelka, Petr Krátký a Zdeněk Veselý. O vítězi rozhodl dramatický boj až v závěrečné čtyřhře, který nakonec vyzněl lépe pro družstvo Studánka.

Celý turnaj proběhl v přátelském duchu a těšil se velmi vysoké návštěvě diváků z Vladislavi, Náramče, Třebíče a okolí. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 31.12.2017 09:05




0 +
 

Hlavní zprávy