Vánoční turnaj ve stolním tenisu ve Vladislavi

Sedmadvacátý ročník Vánočního turnaje tříčlenných družstev pro neregistrované hráče se uskutečnil v pondělí 26. prosince ve Vladislavi. Oddíl stolního tenisu TJ Vladislav má už za sebou třicet let působení v mistrovských soutěžích okresních a krajských přeborů.

uniweb weby

Oddíl každým rokem pořádá tradiční Vánoční turnaj tříčlenných družstev neregistrovaných hráčů pro širokou veřejnost, který je podporován městysem Vladislav. Na pořádání turnaje se sponzorsky podílí i většina místních firem. Turnaj vždy patří mezi nejlépe finančně zajištěné turnaje na okrese. Pořadatelům se podařilo oslovit významné sponzory z Třebíčska a Jihomoravského kraje a díky tomu byly ceny nejhodnotnější za celou historii. Velký dík patří Janu Kratochvílovi a Vašku Šafaříkovi ml., bez jejichž nezištné ochoty a nadšení by se nepodařilo turnaj v tomto rozsahu s velkým množstvím cen, kdy si odměnu odnese i poslední v pořadí, uskutečnit.
V letošním 27. ročníku, který se konal 26. prosince 2016, se sešlo celkem 19 družstev. V družstvech se objevila celá řada mladších hráčů a dětí, což svědčí o vzrůstajícím zájmu o tento sport. Turnaj zahájil tradičně starosta městysu Vladislav Jan Havlena společně s Michalem Kratochvílem, který zastupoval pořadatele a předsedy TJ Vladislav Martina Otruby.
Po dramatickém průběhu zvítězilo družstvo Sokol Podklášteří ve složení Pavel Havelka, Petr Krátký a Zdeněk Veselý, před družstvem Studánka ve složení Ota Lněnička, Josef Chaloupka, Rostislav Musil. O vítězi rozhodl lepší výkon a také zkušenosti z předešlých ročníků Vánočního turnaje. Celý turnaj proběhl v přátelském duchu a těšil se velmi vysoké návštěvě diváků z Vladislavi, Smrku, Náramče, Třebíče a okolí. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 01.01.2017 08:13




0 +
 

Hlavní zprávy