Vítězové soutěže Do práce na kole si převzali své ceny

Vylosovaní výherci soutěže "Do práce na kole" si na konci června vyzvedli své ceny v sídle Kraje Vysočina v Jihlavě. Zdeněk Gregor, Jaroslav Horký a Pavel Kaňkovský získali od kraje nová jízdní kola Superior STK 400.

uniweb weby

Vylosovaní výherci soutěže "Do práce na kole" si na konci června vyzvedli své ceny v sídle Kraje Vysočina v Jihlavě. Zdeněk Gregor, Jaroslav Horký a Pavel Kaňkovský získali od kraje nová jízdní kola Superior STK 400. Ceny předala šťastným výhercům náměstkyně hejtmana pro oblast kultury, památkové péče, cestovního ruchu a mezinárodních vztahů Jana Fischerová.

Do květnové soutěže pořádané spolkem Auto*Mat se letos v Česku zapojilo 16 347 zaměstnanců z 1 838 firem. Na Vysočině tuto měsíční týmovou výzvu přijalo 847 účastníků. Cílem cyklodopravní kampaně bylo přivést co nejvíce lidí k pravidelnému využití šetrných způsobů přepravy ve městech a zvýšit povědomí o cyklodopravě. Letos podruhé se kromě Jihlavy zapojila i Třebíč a Žďár nad Sázavou. Každé město mělo svého vítěze v kategorii pravidelnost jednotlivců. V Jihlavě vyhrál Pavel Kaňkovský, v Třebíči Jaroslav Horký a ve Žďáru nad Sázavou si cenu odnesl Zdeněk Gregor. Všichni účastníci na Vysočině  najezdili dohromady 198 895 kilometrů a ušetřili 25 657 572 gramů emisí oxidu uhličitého. Jihlava se i letos stala nejúspěšnějším krajským městem v přepočtu na počet obyvatel a účastníků.

Více informací o letošní cyklokampani Do práce na kole naleznete na www.dopracenakole.cz

Petr Stejskal, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu

Lucie Ješátková, oddělení tiskové

Krajský úřad Kraje Vysočina

tisk@kr-vysocina.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.07.2018 12:04




0 +
 

Hlavní zprávy