Vrabčí trh a Dixie 377 mají v Havlíčkově Brodě společný koncert

Klub Nádražní 43 v Havlíčkově Brodě hostí ve čtvrtek 3. listopadu od 19.00 hostit společný koncert skupin Vrabčí trh a Dixie 377.

uniweb weby

Brodská skupina Vrabčí trh hraje ve složení: Marcela Siebenbürgerová - zpěv, Libor Siebenbürger - kytary, zpěv, autor hudby a Pavel Lutner - kytara, klarinet, zpěv, autor textů. Repertoár tvoří z  velké části vlastní tvorba. Dixie 377 je zárukou pohodové a odpočinkové hudby. Kapela měla letos dva koncerty v Havlíčkově Brodě  ve Vymazlené kavárně ve středu 25. května a v úterý 11. října.
Dixie 377
hraje v sestavě: Vláďa Hušek - pozoun, Karel Klofáč - klarinet, Míra Merunka - bicí, Miloš Přeček - trombon, Mirek Štampfer - trubka a Jirka „Cemca“ Vencovský - banjo. „ Počátkem října 2015 jsme se sešli nejprve ve třech, trumpeta, klarinet a trombon. Mudrovali jsme, jak si zahrát, protože už jsme vzhledem k věku nechtěli hrát po zábavách. Dohodli jsme se, že by nás mohl bavit dixieland. Pak se k nám ještě přidali další tři a bylo to. V den, kdy jsme začali zkoušet nám bylo dohromady 377 let. Tak proto Dixie 377,“ popsal vznik souboru Mirek Štampfer.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
21.10.2016 09:51




0 +
 

Hlavní zprávy