Vrátka v Třebíči pomáhají od roku 2012

Od roku 2012 Vrátka, z. s., provozují v Třebíči sociální službu Sociální rehabilitace pro všechny, kteří mají nějaké zdravotní znevýhodnění a nechtějí sedět doma. Chtějí být více samostatní, chtějí se bavit, ale také mají zájem se naučit něco nového. To vše a mnohem více nabízí služba Sociální rehabilitace.

uniweb weby

„Smyslem práce je dát lidem prostor v rozvíjení komunikace, seberealizace a pomoci jim se zapojit do kulturního, pracovního a společenského dění. Klientům umožňují Vrátka navštěvovat zdarma PC klub, který je vždy individuální a obsah kurzu je sestaven s přihlédnutím na znalosti klienta a jeho individuální potřeby. Klienti sociální rehabilitace mají možnost navštěvovat i rukodělné aktivity, které Vrátka nabízí a díky těmto kurzům dochází u klientů k rozvoji jejich jemné motoriky, ale také se zde mohou setkávat s lidmi z řad široké veřejnosti.
Vrátka
dávají svým klientům možnost vyzkoušet si práci v provozu kavárny či bazárku, s možností dalšího zaměstnání. Od loňského roku přinášíme také možnost využití této služby terénně. Terénně je možno využívat PC klub, nebo trávení volnočasových aktiv – společné procházky, sport. Od loňského roku máme sociální rehabilitaci finančně zajištěnou z projektu Kraje Vysočina,“ popisuje Pavla Kavanová ze spolku Vrátka, které se mohou zájemci o sociální rehabilitaci hlásit na kontaktu: Pavla Kavanová, telefonní číslo: 778 724 720 nebo e-mail: kavanova.pavla@vratka.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.03.2017 12:30




0 +
 

Hlavní zprávy