Vražda sexem v brodském klubu Oko

Pražské divadlo Divoch uvádí v pátek 7. října v klubu Oko na Smetanově máměstí v Havlíčkově Brodě situační komedii Shirley Joan Vražda sexem.

uniweb weby

„Komedie o jednom bláznivém dni v obývacím pokoji přeměněném napůl na ateliér zoufalého umělce, napůl na ordinaci pečlivé lékařky.
Skvěle napsaná anglická komedie o muži, který nemůže najít sám sebe a jeho praktické ženě, na které je tím pádem zabezpečení domácnosti. 
Bernie se rozhodl skončit se  zaměstnáním a věnovat se umění - jehož jediným produktem je ale zatím pouze nepovedený autoportrét. Jeho žena, lékařka Nikol, zase musí kvůli rekonstrukci  přestěhovat svou ordinaci domů. V domě žije i popletená a krátkozraká teta Dot, do toho všeho ještě příjde hysterická a dotěrná pacientka Val žádat Nikol, svoji lékařku, aby mohla porodit svéj iž sedmé dítě v provizorní ordinaci do vany. Kromě hrozícího porodu se postavy musí vypořádat i s ukrytím mrtvoly, nečekanou návštěvou milenky, z dosud klidného domu je blázinec,“ popisuje příběh hry Jakub Baloun z klubu Oko.
Začátek je od 19.00 a vstupenky jsou pouze na místě za 90Kč.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 06.10.2016 13:49




0 +
 

Hlavní zprávy