Za úkoly a vzděláním do jihlavské zoo

Děti z Mateřské školky Zachotín si při návštěvě Zoo Jihlava v pátek 15. září dopoledne nejen prohlédly zvířata, ale plnili také úkoly. Akce se konala v rámci první aktivity absolventské práce Zdeňky Koumarové, studentky dálkové formy studia Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s., Jihlava. Zúčastnilo se jí 14 dětí, učitelka a ředitelka z MŠ Zachotín.

uniweb weby

„Děti v průběhu návštěvy plnily několik úkolů, které jsem si pro ně připravila. Jednalo se o poznávání zvířat dle jejich stop a zvuků. Na svačinu jsme si dali banán, jako opice. Také jsme ochutnali včelí med přímo od včelaře. Na závěr děti dostaly medaile se symbolem moudré sovy. Snažila jsem se program vytvořit tak, aby byl pro děti naučný, ale i zábavný,“ uvedla autorka Zdeňka Koumarová.

Další klíčovou aktivitou bude návštěva Farmy Rybníček, kde se děti budou moci svézt na koni, uskuteční se výtvarná dílnička a na oběd se opečou špekáčky. Poslední aktivitou bude návštěva pejsků přímo v mateřské školce. Součástí absolventské práce studentka připravuje nové webové stránky pro MŠ Zachotín.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.09.2017 14:54




0 +
 

Hlavní zprávy