Za vyplnění dotazníku vyhrála jedna z maminek v Pelhřimově autosedačku

V neděli 23. července si pro první výhru v soutěži Pelhřimáčci – vyplň a vyhraj přišla Martina Pojezdná se svou rodinou. Za vyplnění dotazníku na ní čekala autosedačka Cybex v hodnotě téměř šesti tisíc korun.

uniweb weby

Soutěž, která provázela průzkum mezi rodiči, v Pelhřimově dosud nemá obdoby. Celkem třiadvacet hodnotných výher od pelhřimovských firem potěšilo rodiče dětí do šesti let, kteří se vyjádřili k rodinných aktivitách a možnostech ve městě. Soutěž vyhlásilo na začátku června pelhřimovské Rodinné centrum Krteček za podpory pelhřimovské radnice.  

Do slosování postupovali rodiče, kteří vyplnili dotazník v online či papírové verzi. Během měsíce června se tak mohli rodiče vyjádřit k službám a aktivitám pro nejmenší obyvatele. Začátkem července pak zástupkyně rodinného centra vylosovaly výherce ze 69 zúčastněných rodičů a video z losování bylo zveřejněno na facebookové stránce Krtečka. „Počet rodičů, kteří se do průzkumu zapojili nás mile překvapil, přece jenom se jednalo o užší cílovou skupinu a vyplnění dotazníků bylo poměrně časově náročné. Proto všem účastníkům průzkumu velmi děkujeme a jsme rádi, že jim záleží na tom, jaké mají oni i děti v Pelhřimově možnosti co se týče rodinných aktivit,“ shrnuje Zuzana Havlová, organizátorka soutěže z Rodinného centra Krteček, které provozuje herničku pro děti do šesti let v bývalém Domě Služeb a během roku pořádá řadu akcí. Nyní probíhá vyhodnocování tohoto prvního pelhřimovského průzkumu zaměřeného na rodiče těch nejmenších obyvatel města. Výsledky poputují z Rodinného centra přímo směrem k vedení Města a měly by přispět k rozvoji služeb a aktivit pro mladé rodiny v Pelhřimově. „Jsem ráda, že mohu vychovávat své děti právě v Pelhřimově a to že tady funguje rodinné centrum je výborné, i když stále je co zlepšovat, a právě proto jsme se rozhodly zjistit priority pelhřimovských rodin a posbírat nové podněty,“ podotýká Zuzana Havlová.

Všechny výhry určené pro rodiče a děti věnovali do soutěže pelhřimovské firmy. Jejich předání proběhlo v neděli 23. července. První výhru, autosedačku Cybex v hodnotě téměř šesti tisíc korun, převzala od Vandy Adamcové, majitelky značky Vanda Store, Martina Pojezdná, maminka ročního Jiříka. „Dotazník jsem vyplnila, protože mám malé dítě a zajímám se o aktivity, které se pro děti dělají, a anketa mi dala možnost se k nim vyjádřit. Z výhry jsem nadšená, protože náš syn brzo ze stávající autosedačky vyroste, takže jí určitě využijeme," svěřila se maminka Martina.

Druhou výhru, a sice proměnu maminky, předala Martina Brožová, majitelka Kadeřnického a make-up studia La Martina paní Nele Štěpánkové, mamince dvou malých dětí, která s úsměvem řekla: „Výhra mne velmi mile překvapila a na profesionální proměnu se moc těším, bude to pro mne především příjemný relax a změna mezi mateřskými povinnostmi, takové mama wellnes.“ 

Z koloběžky od firmy Bezvasport se radovala paní Tereza Leváková, maminka tří kluků: „Zúčastnila jsem se díky nátlaku mé kamarádky, kterou tímto velice zdravím. Z výhry mám samozřejmě radost, ještě nikdy jsem nic nevyhrála,“. Koloběžku a ostatní ceny předala dalším výhercům Jana Jirků, vedoucí Rodinného centra Krteček, jehož nejbližší akcí bude dětský koutek s dílničkou na Dni otevřených dveří v Pivovaru Poutník 19. srpna. Hernička „Krtečka“ se po prázdninové údržbě rodičům a dětem znovu otevře 4. září. 

Kompletní seznam výherců soutěže Pelhřimáčci – vyplň a vyhraj

1. autosedačka Cybex Pallas 2-FIX 2017 (Vanda Store): Martina Pojezdná 

2. proměna v Kadeřnickém a make-up studiu La Martina: Nela Štěpánková

3. koloběžka No Fear (Bezvasport): Tereza Leváková

4. fotokniha Premium (Kvalitnifotky.cz-Fotoateliér Štěrba): Tereza Lorencová

5. narozeninový dort (Kavárna Ateliér): Markéta Vytisková

6. dětské nástěnné hodiny Pejsek (Bentime): Veronika Tůmová

7. dětské nástěnné hodiny Pejsek (Bentime): Iveta Kučerová

8. počítačová myš (StaMPi): Blanka Kašjaková

9. plyšový medvěd (velkoobchod s hračkami LUKI3): Kateřina Hájková

10. pěnové puzzle: Ilona Dolejší (výhru věnovala RC Krtečku)

11. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Andrea Slámová

12. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Ondřej Vytiska

13. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Jana Cézarová

14. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Ondřej Pešta

15. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Dana Zemanová

16. dětské značkové oblečení (Bezvasport): Lenka Jokešová

17. rodinná vstupenka na Hračkobraní: Alena Mácová

18. rodinná vstupenka na Hračkobraní: Monika Hladíková

19. rodinná vstupenka na Hračkobraní: pan Lang

20. voucher na samolepky na zeď (Lepíkov.cz): Marcela Teislerová

21. voucher na samolepky na zeď (Lepíkov.cz): Eva Dušková

22. voucher na samolepky na zeď (Lepíkov.cz): Kateřina Peštová

23. handsfree (StaMPi): Markéta Fuchsová



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy