Začátek závodní fitness sezóny ve Fanaticu

První jarní neděle se v Havlíčkobrodském TSM Fanaticu nesla ve znamení zahájení nové závodní sezóny. Na společné generálce byly rodičům a přátelům představeny choreografie pro závodní sezónu 2017. Do závodních bojů pro tento rok nastoupí tři aerobikové týmy a dva týmy zumby.

uniweb weby

Trenérka Kateřina Lišková vede nejmladší závodníky a závodnice v kategorii 8-10 let. Jsou to týmy „Lišky“ a „Andělé“, které budou závodit v I. resp. II. výkonnostní třídě (VT).

Na začátek sezóny se tvrdě připravovaly také ostřílené závodnice v kategorii junior (14-16 let) závodící v I. VT, a to pod vedením trenérky Kateřiny Doležalové.

Všechny tři aerobikové týmy závodí v kategorii fitness step a jejich vystoupení jsou ozdobena nejen kvalitními výkony, ale také zdařile navrženými a pečlivě dozdobenými dresy.

Svěřenci Milady Líbalové své závodní sestavy v kategorii zumba předvedli již na prvních letošních celorepublikových závodech. Ze Slánského tančení si přivezli krásné druhé a čtvrté místo. První tým tvoří děvčata ve věku 7-10 let a druhý tým soutěží v kategorii 12-15 let.

Všechny týmy mají pro letošní sezónu vysoké cíle a těší se na atmosféru jak domácích, tak i mezinárodních závodů.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.03.2017 13:57



0 +
 

Hlavní zprávy