Základní školy v Třebíči soutěžily v baseballu a hodu do dálky

K závěru roku v Třebíči už neodmyslitelně patří také vzájemné měření sil místních základních škol ve zjednodušeném baseballu, který pořádá místní klub Nuclears. Mikulášský turnaj třetích tříd tentokrát doplnila také soutěž dětí v hodu do dálky.

uniweb weby

Šestice týmů bojovala nejdříve ve dvou základních skupinách. Jejich vítězové se pak utkali o celkové první místo. Jako klíčový se ukázal ve skupině A hned úvodní duel, ve kterém ZŠ Na Kopcích porazila žáky ze ZŠ Benešova nejtěsnějším rozdílem 16:15. A jak se později ukázalo, tento výsledek poslal děti z Kopců do finále proti silnému celku ze ZŠ Horka-Domky.
Panteři
, jak si hráči z Domků říkají, prošli celým turnajem bez zavávání a jednoznačně si poradili i se ZŠ Na Kopcích, kterou v utkání o první místo porazili 20:5.
Třetí místo patří ZŠ Benešova. Ta v utkání o bronz porazila základní školu Týnská 10:9. Jediný doběh rozhodoval také v utkání o pátou příčku, které vyhrála ZŠ TGM nad ZŠ Kpt. Jaroše 16:15.
Soutěž v hodu do dálky opanoval Tomáš Přibyl ze ZŠ Týnská. Vítězství si zajistil výkonem 36 metrů. Další medailové příčky patří žákům ze ZŠ Horka-Domky. Druhý Vilém Vaněček hodil 30 metrů a třetí Kryštof Kubiš 28 metrů.
Všechny základní školy dostaly od zástupců klubu Nuclears na turnaji vánoční dárek v podobě sad vybavení pro baseball, které žákům věnovala Česká baseballová asociace.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 30.11.2016 10:49




0 +
 

Hlavní zprávy