Zaměstnanci České inspekce životního prostředí uspořádali vánoční sbírku hraček pro děti z Třebíčského mateřského centra

Naučné hry, stavebnice, nejrůznější výtvarné potřeby a řada knížek i omalovánek – to jsou jen některé ze stovek dárků, na které se pod stromečkem mohou těšit děti z Třebíčského mateřského centra. Vánoční sbírku hraček pro ně uspořádali zaměstnanci České inspekce životního prostředí (ČIŽP). Dárky při slavnostním setkání v prostorách mateřského centra předal ředitel ČIŽP Erik Geuss.

uniweb weby

Do sbírky Inspekce dětem se zapojili zaměstnanci všech deseti oblastních inspektorátů i ředitelství ČIŽP. „Podařilo se nám shromáždit tolik dárků, že u nás na inspekci zabraly dvě kanceláře. Jsem moc rád, že můžeme udělat radost tolika holčičkám a klukům. Všem, kteří se do sbírky zapojili, patří velké poděkování,“ řekl ředitel ČIŽP Erik Geuss.

Třebíčské mateřské centrum se zaměřuje především na děti od narození do sedmi let. V rámci centra fungují miniškoličky a různé dětské kroužky a kurzy. „To, že jsme byli vybráni, nás moc potěšilo a děkujeme. Hodí se nám všechny dárky, některé zůstanou v našem centru v Třebíči a jiné najdou uplatnění v dalších mateřských centrech na Vysočině, se kterými spolupracujeme,“ uvedla Anna Machátová, předsedkyně Třebíčského mateřského centra.

Děti na oplátku namalovaly zaměstnancům ČIŽP obrázky s tematikou Vánoc a přírody. Jejich kresby teď navozují příjemnou adventní atmosféru na chodbách ředitelství ČIŽP, kde byly vystaveny. Některé se staly i ústředním motivem inspekční novoročenky


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy