Žďárská Charita otevírá své dveře v rámci Týdne sociálních služeb

V pondělí 4. října odstartuje tradiční celorepubliková kampaň s názvem Týden sociálních služeb, kterou pořádá Asociace poskytovatelů sociálních služeb v České republice ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR. Letos se bude konat už osmý ročník.

uniweb weby

Žďárská Charita se jako každým rokem rozhodla v rámci Týdne sociálních služeb otevřít své dveře ve většině zařízeních, která poskytují sociální služby. Zájemce o službu, návštěvník z řad veřejnosti, či případný uchazeč o zaměstnání tak může využít této nabídky a navštívit devět zařízení a poboček Oblastní charity Žďár nad Sázavou, která v rozmezí od úterý 4. do čtvrtku 6. října otevírají své dveře. Připraven je i doprovodný program v podobě výstavek, ukázky tvorby výrobků uživateli některých zařízení a prodej vystavené tvorby.

Smyslem akce je ukázat veřejnosti chod sociálních služeb prostřednictvím různých prezentačních forem, ať už odborných přednášek, diskuzí, konferencí, výstav či dnů otevřených dveří. Celorepubliková kampaň trvá do pátku 7. října.
Více informací na: http://zdar.charita.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy