„Já jsem Marťa. Já Terka. A my jsme AMaTer!“

Tato slova mohli slyšet návštěvnici kavárny U bílé kočky a černého psa v neděli 17.prosince. Duo AMaTer zde už tradičně zakončilo svůj rok vánočním koncertem a díky velkému zájmu publika nakonec přidalo hned čtyři písně.

uniweb weby

Vánoční posezení odstartovaly jednou ze svých novějších písní To nejsem já, která se objeví na právě připravovaném druhém CD. V průběhu večera ale zazněly i starší počiny jako Věčně, Sám nebo Středobod. Své písně kapela prokládala koledami a covery oblíbených hitů, mimo jiné od Tomáše Kluse, se kterým si duo nedávno zazpívalo.

Na posluchače v kavárně nečekalo jenom pěvecké vystoupení, ale na každý stůl zpěvačky předem připravily drobnosti, na které během koncertu upozorňovaly. Jako první přišlo na řadu vystřihování papírových perníčků a zdobení voskovkami. S obzvlášť vydařenými kousky se mohli návštěvníci pochlubit na Instagramu pod hashtagem #PečemeSAMaTerem. Další překvapení večera byla krabice předpovědí do nového roku, odkud si mohl každý vylosovat tu svoji.

Terka s Marťou své fanoušky zapojovaly do koncertu i jinak. Kromě vystřihování perníčků si každý stůl mohl zapálit tři svíčky na oslavu předposlední adventní neděle. Na začátku vystoupení holky rozdaly jednoduché hudební nástroje, aby je posluchači mohli podle libosti doprovázet. Na závěr koncertu všichni rozsvítili přichystané prskavky, čímž zakončili sváteční atmosféru celé akce.

Většina hostů se v průběhu večera k duu přidala a písně si zazpívala s nimi. Zájem publika byl tak velký, že kapela musela přidávat hned čtyři písně a krabice s dobrovolným vstupným nezůstala prázdná. Kapela AMaTer se teď na krátkou dobu odmlčí, aby se mohla plně věnovat přípravě svého druhého alba.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.12.2017 21:09




0 +
 

Hlavní zprávy