Nový trend v podnikání. Firmy se nechtějí starat o svá auta. Pronájem je výhodnější

Firmám a živnostníkům ulehčuje podnikání nová služba, která je v zahraniční běžná, ale u nás je teprve v začátcích – pronájem aut. Aleš Lukášek z Třebíče velmi bedlivě sledoval, co firmy v oblasti automobilů nejčastěji řeší a co potřebují. Vytvořil službu MAXFLEET, která poskytuje firmám i živnostníkům okamžitý pronájem aut.

uniweb weby

„Bez aut se dost dobře podnikat moc nedá. Většina firem potřebuje dopravovat své zboží či pracovníky poskytující služby na různé vzdálenosti. Může přijít velká zakázka, nebo se firemní auto porouchá, nebo je zapotřebí použít místo osobního vozu dodávku či mikrobus. V takovém případě umíme firmě vytrhnout trn z paty,“ přibližuje Lukášek. Vytvořil službu MAXFLEET, která poskytuje firmám i živnostníkům okamžitý pronájem aut.

Potřebujete půjčit auto na den, měsíc, rok? Není problém!

Firmy mají raději, pokud si věc mohou pronajmout. Mají v pronájmu veškerý komfort, který pronajímatel nabízí. Nemusejí se o nic starat. Jakýkoliv problém řeší pronajímatel. Firmy už dobře znají a využívají  pronájem tiskáren. Poslední roky však objevují kouzlo půjčování a pronajímání aut.  Firma potřebuje například vyslat své zaměstnance na školení z Třebíče do Prahy, nebo odkudkoliv z České republiky například do Německa. Firemní auta jsou v terénu, navíc by se hodilo vícemístné auto, a to firma nemá. „Stačí nám objednávka vozidla e-mailem nebo telefonicky. Předáme klíčky, technický průkaz a firma může začít auto využívat. Všechny vozy jsou vždy stoprocentně připravené k okamžitému pronájmu.  A bez zbytečného papírování,“ popisuje tvůrce služby MAXFLEET Aleš Lukášek. 

MAXFLEET: Auta přistavíme na jakékoliv místo v České republice zdarma

Vozový park MAXFLEET je zaparkovaný v areálu třebíčské pobočky. V areálu se nachází autodílny a technici zajišťují veškerý servis kolem aut. Díky tomu máte jistotu, že je o auta opravdu skvěle postaráno. Stačí přijít a můžete ihned odjet. Některé firmy mají sezónní zakázky, nevyplatí se jim kvůli třem měsícům pořizovat nová auta. Musely by se o ně starat a jsou to pro ně náklady navíc. „Když parta zedníků nebo truhlářů získá přes léto zakázky a potřebuje posílit logistiku, pronajmou si auta od nás,“ vypichuje jeden typ klientů Lukášek. Škála zákazníku je široká. Pronájmy aut využívají jednotlivci, malí soukromníci, ale také nadnárodní společnosti.  To právě z důvodu, že jim současné vlastní auto nevyhovuje nebo jich nemají dostatek. Někdy potřebují na svou zakázku objemnější automobil, nebo více vozidel pro své zaměstnance. Služba MAXFLEET je celorepubliková. „Není pro nás problém auto přistavit na jakékoliv místo v České republice. Zavolá firma, že chtějí šest vozidel na školení do Německa a že budou vyjíždět z Pardubic. Vytvoří si objednávku a my jim vozidla do 24 hodin přistavíme, natankovaná a připravená k okamžitému využití. Když u nás nový klient uzavře rámcovou smlouvu a využije naší službu jen pětkrát za rok, není to vůbec žádný problém. Vždy na konci daného měsíce, kdy využil službu MAXFLEET, obdrží vyúčtování za denní pronájem, žádné kauce ani poplatky za ujeté kilometry, “ popisuje Lukášek.  Není to zavazující, platí se za reálně využitá auta. Pokud vozy potřebuje firma na určité místo, přistavení v rámci České republiky je zdarma. Ohlasy firem potvrzují, že tato služba Aleše Lukáška nastoluje nový trend v podnikání. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.06.2017 14:10




2 +
 

Hlavní zprávy