Pramen přehrál Baracudu o dvě branky

V posledním kole futsalové 2. ligy skupiny východ šlo domácímu týmu Pramen Havlíčkův Brod v duelu s celkem Baracuda Jakubčovice nad Odrou především o prestiž a o to zakončit tuto sezonu pozitivní výhrou. S umístěním v tabulce nešlo už nic dělat.

uniweb weby

Pramen Havlíčkův Brod – Baracuda Jakubčovice nad Odrou 10:8 (6:5)

Před utkáním se dalo čekat, že bude padat hodně branek, protože oba týmy vyznávají útočné pojetí hry. Toto se začalo naplňovat hned v úvodu, kdy po deseti minutách prvního poločasu byl stav 4:3 pro domácí futsalisty. Hra se přelévala ze strany na stranu a obrany prakticky neexistovaly, dalo by se říci, že jen oba brankáři se snažili zabránit brankám. Přestřelka dospěla až do remízového stavu 8:8, ale domácí tým ukázal větší touhu po vítězství a v rozmezí dvou minut v závěru druhého poločasu dokázal odskočit na rozdíl dvou branek a tento rozdíl dokázal ubránit i při soupeřově hře bez brankáře.

Nyní se bude čekat, jak dopadnou ostatní soutěže, které mají návaznost na 2. ligu a na rozhodnutí svazu futsalu kolik týmů bude sestupovat, nebo jestli se vůbec bude sestupovat. Z informací, které jsou zatím k dispozici je možné, že i v následující sezoně se bude v Havlíčkově Brodě hrát druhá futsalová liga.

Branky: 6. Göth Jakub (Kučírek Lukáš), 7. Göth Jakub (Vacek David), 9. Vacek David (Rajdl Lukáš), 10. Průcha Adam (Kučírek Lukáš), 11. Göth Jakub (Kučírek Lukáš), 20. vlastní, 22. Průcha Adam, 27. Göth Jakub (Brabec Miloslav), 36. Brabec Miloslav (Göth Jakub), 37. Kučírek Lukáš – 3. Šaran Rudolf (Chovanec Denis), 4. Vavroš Daniel, 7. Vavroš Daniel (Michálek Aleš), 16. Molnár David (Petr Jakub), 16. Michálek Aleš (Chovanec Denis), 26. Vavroš Daniel (Šaran Rudolf), 28. Petr Jakub (Molnár David), 33. Petr Jakub

Sestava (Brod): Rajdl Lukáš – Průcha Adam, Brabec Miloslav, Göth Jakub, Vacek David, Beránek Michal, Kučírek Lukáš

Sestava (Jakubčovice): Pavelka Aleš – Michálek Aleš, Petr Jakub, Vavroš Daniel, Molnár Kamil, Chovanec Denis, Šaran Rudolf, Molnár David

Autor: Martin Jaroš

Foto: Jaroslav Loskot



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy