První veletrh hraček na Vysočině

O posledním listopadovém víkendu se v Domě kultury v Jihlavě uskutečnil první veletrh hraček na Vysočině s podtitulem Vánoce dětem. Na logu plakátu se představili Robůtek, plyšový medvídek a hračka, která ještě neměla pojmenování.

uniweb weby

Na veletrhu kromě dřevěných a interaktivních hraček bylo k vidění i zimní oblečení pro děti, dětské výbavičky, knihy pro nejmenší i dospělé, omalovánky, lampičky, didaktické pomůcky. Probíhala zde i řada nejrůznějších soutěží (o nejhezčí hračku, vánoční stromeček, nejhezčí ozdobu), celou atmosféru podbarvovaly známé hity, napříkl ad Rolničky, Purpura, Vánoce přicházejí....
V soutěži o nejlepší hračku se na první příčce umístily české dřevěné výrobky z domácích dílen, a ty pak byly vystaveny na pódiu po oba dva dny trvání veletrhu.
Nechybělo ani tradiční malování na obličej, postavy z pohádkové říše Fábula, Ježíškova vánoční dílna, kde děti za pomoci sestřiček z Dětského oddělení jihlavské nemocnice vyráběly dárky pro maminky a babičky. Lektorka učila nejmenší návštěvníky základy angličtiny. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 28.11.2016 18:11




0 +
 

Hlavní zprávy