Tragická nehoda v pondělí na D1 na Vysočině

V pondělí 18. prosince se okolo deváté hodiny večerní stala na 161. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu dopravní nehoda, která si vyžádala lidský život.

uniweb weby

„Řidič vozu Peugeot Boxer narazil do zadní části návěsu nákladního tahače, jehož řidič zastavil kvůli koloně vozidel před ním. Šestadvacetiletý řidič peugeotu utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě nehody podlehl. Ke zranění jiných osob nedošlo.

Policisté místo tragické dopravní nehody ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Provedenou dechovou zkouškou u dvaačtyřicetiletého řidiče nákladní soupravy požití alkoholu vyloučili. Příčinu a okolnosti nehody policisté dále prošetřují,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Další havárie, při které se v pondělí 18. prosince zranila řidička vozu Fiat Punto, se stala po šesté hodině ráno na Třebíčsku.  „Řidička jela po silnici ve směru od Rouchovan a v Dukovanech dostala s autem při projíždění zatáčky smyk, který nevyrovnala, vyjela mimo komunikaci do silničního příkopu, kde se auto opakovaně převrátilo přes střechu.
Při dopravní nehodě utrpěla devětatřicetiletá řidička zranění a byla zdravotnickou záchrannou službou transportována do třebíčské nemocnice. Policisté dechovou zkouškou u řidičky požití alkoholu vyloučili. Na voze vznikla předběžně vyčíslená škoda třicet tisíc korun. Příčinu a okolnosti nehody policisté dále prošetřují,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy