Ukradl telefon v kanceláři, pátrá po něm policie

Jihlavští policisté vyšetřují krádež mobilního telefonu, ke které došlo ve čtvrtek 22. února v kanceláři firmy v Jihlavě. Pachatel navodil situaci, při které odvedl pozornost zaměstnanců společnosti, v nestřeženém okamžiku telefon vzal a z kanceláře utekl. Podezřelého muže zachytila kamera v jiné provozovně, kde se pohyboval před krádeží.

uniweb weby

„Ve čtvrtek 22. února přišel po půl třetí odpoledne do kanceláře firmy v Chlumově ulici v Jihlavě neznámý muž. Začal na přítomné osoby mluvit anglicky a chtěl po nich na papír nakreslit cestu na vlakové nádraží. Využil momentu, kdy se mu zaměstnanci firmy snažili pomoci, během okamžiku vzal mobilní telefon HUAWEI 10 PRO v hodnotě přes dvacet tisíc korun, který byl položený na pracovním stole, a z kanceláře utekl. Na ulici dále pokračoval ve směru k Havlíčkově ulici,“ popsala případ policejní mluvčí Jana Kroutilová. Krádež následně oznámili pracovníci firmy na policii. 

odle informací policistů, které získali při vyšetřování je muž vysoký přibližně 185 centimetrů, střední postavy a snědší barvy pleti. Měl kratší vlnité černé vlasy. Na sobě měl muž oblečené tmavší sako a kalhoty, kolem krku měl velkou nápadnou šálu světlé barvy. 

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.03.2018 16:13
Video




0 +
 

Hlavní zprávy