CO BUDE VAŠÍ HLAVNÍ NÁPLNÍ?
- kontrola připravenosti středisek na provoz
- kontrola docházky a koordinace práce personálu
- kontrola kvality a dodržování sortimentu podávaných jídel a nápojů
- řešení připomínek hostů a návrhy na zlepšení
- namátkové kontroly
- koordinace zaměstnanců při plánování směn
- vedení komunikace s klientem v rozsahu služeb F&B
- kontrola všech hotelových prostor
- sestavování jídelních lístků na základě požadavků klienta a připomínek šéfkuchaře
- kalkulace nákladů a prodejních cen
- komunikace s ostatními středisky hotelu při zajištění provozu hotelu
JAKÉ POŽADAVKY JSOU PRO NÁS DŮLEŽITÉ?
-SŠ/VŠ vzdělání
-praxe v oboru minimálně 2 roky
-pokročilá znalost AJ
- uživatelská znalost MS Office
KTERÉ VLASTNOSTI U NÁS UPLATNÍTE?
- příjemné vystupování a chuť pracovat
- spolehlivost a časová flexibilita
- schopnost koordinovat a plánovat
- trestní bezúhonnost
PROČ SE VÁM U NÁS BUDE LÍBIT?
- zajímavé finanční ohodnocení v závislosti na kvalitě odvedené práce a dosažených výsledcích
- získáte stabilní práci na hlavní pracovní poměr
- dotované zaměstnanecké ubytování, stravování nebo příspěvek na dopravu
- další zajímavé firemní benefity
první kontakt e-mailemn ebo telefonicky.