CO BUDE VAŠÍ HLAVNÍ NÁPLNÍ?
- řízení týmu hotelové kuchyně pro cca 150 hostů
- spoluodpovědnost za kontrolu stavu zásob, zajištění podkladů pro denní odtížení surovin a objednávek zboží
- odpovědnost za udržování hygienické čistoty celého pracoviště svého týmu a dodržování norem H.A.C.C.P.
- spoluzodpovědnost za provoz hotelové kuchyně
- organizace přípravy jídel a sezónních menu
- kontrola kvality pokrmů
- komunikace s ostatními středisky hotelu
JAKÉ POŽADAVKY JSOU PRO NÁS DŮLEŽITÉ?
- vzdělání: min. ukončené střední odborné s výučním listem oboru kuchař, číšník
- předchozí zkušenost na obdobné pozici výhodou
- aktivní účast na organizaci týmu a důslednou kontrolu celkového chodu kuchyně
- zájem o aktuální gastro trendy a vývoj lokálních specialit
- přehled o aktuální nabídce a cenách vhodných a kvalitních surovin
- ostatní realizovaná praxe, školení v oblasti gastronomie velkou výhodou
KTERÉ VLASTNOSTI U NÁS UPLATNÍTE?
- schopnost efektivně vést a motivovat tým
- velmi dobré organizační schopnosti
- smysl pro pořádek a čistotu
- chuť učit se novým věcem
- odolnost vůči stresu
PROČ SE VÁM U NÁS BUDE LÍBIT?
- velmi zajímavé finanční ohodnocení v závislosti na kvalitě odvedené práce a dosažených výsledcích
- získáte stabilní práci na hlavní pracovní poměr
- dotované zaměstnanecké ubytování, stravování nebo příspěvek na dopravu (možnost přespání mezi směnami)
- zázemí stabilního a solidního zaměstnavatele
- další zajímavé firemní benefity
První kontakt telefonicky nebo emailem.