https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=5%2E+kv%C4%9Btna+356%2C+Havl%C3%AD%C4%8Dk%C5%AFv+Brod&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.6010309;15.5873552;5. května 356, Havlíčkův Brod 580 01, Česko Zdravotní sestra | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Zdravotní sestra

Jana Horynová
777 151 494
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 23 200,- Kč

Místo výkonu práce: FOKUS Vysočina z.ú.
NÁPLŇ PRÁCE: Domácí ošetřovatelská péče u klientů FV. Podpora klientů především v jejich přirozeném prostředí. Koordinace zdravotní péče. Dohled na užívání předepsané medikace. Edukace. Spolupráce s lékaři, psychiatry, psychology, sociálními pracovníky a rodinnými příslušníky.
NABÍZÍME: 0,8 úvazek, jednosměnný provoz. Zajímavou a různorodou práci v terénním týmu. Přátelské prostředí, ohodnocení. 5 týdnů dovolené, možnost supervizí a dalšího vzdělávání.
POŽADAVKY: Vzdělání všeobecná zdravotní sestra, případně specializace -ošetřovatelská péče v psychiatrii. Způsobilost k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu. Ochotu učit se nové věci, dobré komunikační schopnosti. Řidičský průkaz skupiny B. Uživatelská znalost práce na PC. Trestní bezúhonnost.

První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle, na e-mailové adrese.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.