https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=M%C3%A1chova+201%2C+Str%C3%A1%C5%BE+pod+Ralskem&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.7006326;14.8053599;Máchova 201, Stráž pod Ralskem 471 27, Česko specialista - veřejné zakázky, nakupování | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

specialista - veřejné zakázky, nakupování

DIAMO, státní podnik

Máchova 201, Stráž pod Ralskem

Detail firmy

Marta Vacková
487 892 096
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Bakalářské

Nástupní plat 29 600,- až 35 800,- Kč

Požadujeme:
- Odborná praxe v oboru administrace veřejných zakázek výhodou, počítačová způsobilost - pokročilé ovládání PC, schopnost pracovat v týmu.
Náplň práce: metodické řízení používání zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (ZZVZ) v rámci s. p., kontrolní činnost v oblasti působnosti ZZVZ, práce v komisích v rámci působnosti ZZVZ, vedení agendy pro zadávací řízení organizovaná ŘSP, zveřejňování formulářů ve Věstníku veřejných zakázek, příprava podkladů pro řešení sporných případů s orgánem dohledu při zadávání veřejných zakázek, návrh koordinace nákupů o. z. ve shodných předmětech zakázky, vedení příslušné dokumentace o veřejných zakázkách zadávaných ŘSP, poradenská a konzultační činnost v rámci profilu zadavatele.
Nabízíme: Pružnou/pevnou pracovní dobu, mzdové ohodnocení dle dosavadních zkušeností, 6 týdnů dovolené, měsíční prémie, home office, mimořádná roční odměna, příspěvek na stravování, příspěvek na rekreaci, odměna při pracovním a životním výročí, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou.
První kontakt emailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.