Únorový Biograf v krajské knihovně

V pondělí 26. února proběhl v Krajské knihovně Vysočiny v Havlíčkově Brodě další Biograf v knihovně, který se každé poslední pondělí měsíci snaží přiblížit divákům filmovou dokumentární tvorbu. Promítání probíhá v komorní atmosféře m- centra, kde si mají návštěvníci možnost dát šálek čaje nebo kávy a strávit tak podvečer při sledování filmu.

uniweb weby

Filmy se nejčastěji zabývají ekologií, životním stylem nebo porušováním lidských práv. Tentokrát v knihovně uvedli dokument z projektu Promítej i ty! s názvem Zázračné dítě internetu: Příběh Aaron Swartze, který byl uveden v rámci Dne bezpečnějšího internetu.
Snímek o životě zázračného dítěte internetu otevírá otázku internetové bezpečnosti a vztahu technologií a občanských práv v současném světě. Hostem na promítání byl Dalibor Tomšů – IT technik, který po promítání zodpověděl dotazy diváků. Dozvěděli jsme se, jak nejlépe ochránit svůj počítač i naše osobní údaje a upozornil na nástrahy, které nás můžou potkat při používání internetu. Další promítání proběhne v knihovně 26. března

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy