V Třebíči startuje Festival divadla 2-3-4 herců

Festival divadla 2-3-4 herců pořádá Městské kulturní středisko Třebíč od pondělí 5. do čtvrtka 22. března po šestnácté. Na prknech třebíčského Národního domu představí celkem šest profesionálních divadel v šesti představeních. Festival zahájí v pondělí 5. března pražské divadlo Ungelt představením 4000 dnů s Hanou Maciuchovou, Petrem Stachem a Ondřejem Novákem.

uniweb weby

Festival dále nabídne komedii Cravate club s Miroslavem Etzlerem a Martinem Pechlátem, úspěšnou anerickou hru Drahá Mathilda s Lubošem Veselým, Danielou Kolářovou a Ilonou Svobodovou, brilantní komedii Chvilková slabost s Petrou Špalkovou, Davidem Matáskem a Sandrou Černodrinskou, hořkosladké drama Třetí prst na levé straně s Ivou Pazderkovou a Martinou Randovou a v závěrečném představení Manželství v kostce se představí patron celého festivalu, třebíčský rodák Oldřich Navrátil, který se v komedii o věčném souboji mužů a žen představí se Zuzanou Kronerovou. 

I v tomto roce budou diváci hlasovat o nejlepší festivalovou inscenací a vítězné představení získá sošku Andělky tentokrát z dílny paní Skoumalové z Klučova.

Všechna představení začínají v 19.00.

Vstupenky na jednotlivá představení Festivalu divadla 2-3-4 herců jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 04.03.2018 11:01




0 +
 

Hlavní zprávy