TSM Fanatic

777 854 612 kuntilka@seznam.cz www.fanatichb.cz
0 Skóre 0 z 5 Hodnotit

Juniorky z Fanaticu finalistkami Mistrovství světa v aerobiku 2017

V holandském Leidenu se konalo Mistrovství světa ve sportovním a fitness aerobiku pořádané aerobikovým svazem FISAF. Havlíčkobrodský TSM Fanatic vyslal do mezinárodních bojů šestičlenný tým juniorek v kategorii Petite step (14-16 let).

0

Před 7 roky TSM Fanatic

Juniorky z Fanatiku obhájily zlato na MČR v aerobiku a chystají se na mistrovství světa

O uplynulém víkendu se v Plzni konalo mistrovství ČR ve sportovním a fitness aerobiku 2017. Havlíčkobrodský klub TSM Fanatic na něm měl zastoupení ve dvou kategoriích a v obou bral medaile.

0

Před 7 roky TSM Fanatic

Fanatic se vrátil z ME a bilancuje první polovinu sezóny

Členové havlíčkobrodského klubu TSM Fanatic úspěšně zvládli 1. polovinu závodní sezóny 2017. V klubu se připravují mladí závodníci a závodnice ve fitness aerobiku a zumbě.

0

Před 7 roky TSM Fanatic

Začátek závodní fitness sezóny ve Fanaticu

První jarní neděle se v Havlíčkobrodském TSM Fanaticu nesla ve znamení zahájení nové závodní sezóny. Na společné generálce byly rodičům a přátelům představeny choreografie pro závodní sezónu 2017. Do závodních bojů pro tento rok nastoupí tři aerobikové týmy a dva týmy zumby.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Příprava závodníků na novou fitness sezonu v plném proudu

Příprava na novou závodní sezonu v havlíčkobrodském klubu TSM Fanatic je v plném proudu. Letos pracuje na nových choreografiích pro Fitness step aerobik celkem pět týmů , a to od nejmenší kategorie 6-7 let až po seniory.

0

Před 7 roky TSM Fanatic