VRÁTKA, z.s.

737 565 011 info@vratka.cz www.vratka.cz/
0 Skóre 0 z 5 Hodnotit

Rukodělný kurz - Andílek z pedigu či provázků

Krásný den všem, rádi bychom Vás pozvali na rukodělný kurz Andílek z pedigu, či provázků. S klienty sociální rehabilitace vyrábíme tyto krásné andílky vhodné jako dekorace či jako milý dáreček. Kurz je kapacitně omezen, momentálně vypisujeme termín 22.11. V odpoledních hodinách od 17-19:00. Cena za andílka je 55 Kč. Záleží tedy na Vás kolik andílků si budete chtít za dvě hodiny vyrobit. Přihlášky prosím posílejte na : kavanova.pavla@vratka.cz.

0

Před 6 roky VRÁTKA, z.s.

Vrátka přestěhovala Zebru

Vrátka přestěhovala bazárek U Zebry, který se dříve nacházel v Cyrilometodějské ulici v Třebíči. Nově ho otevřela organizace Vrátka, zaměstnávající lidi s hendikepem v Hasskově ulici 67/9 kousek pod Městskou věží.

0

Před 6 roky VRÁTKA, z.s.

Kavárna v Pohybu

Kavárna Vrátka připravila na léto novinku pro návštěvníky třebíčské židovské čtvrti. Po úspěšném projektu Kavárna Na louce se letos vrací s Kavárnou v pohybu.

0

Před 7 roky VRÁTKA, z.s.

Šijeme a vyšíváme na zakázku :)

Naše výrobky jsou z kvalitních bavlněných látek, které si, stejně jako naši tvorbu, můžete zakoupit na provozovně Krámek pod Věží . Co u nás najdete? Chňapky, zástěry, polštáře, vonné podložky, prostírání, hračky pro děti, nahřívací polštářky, ubrusy a mnoho dalších. Šijeme i na přání podle zadání zákazníků.

0

Před 7 roky VRÁTKA, z.s.