Humpolecká Půjčovna rehabilitačních a kompenzačních pomůcek otevřena i v úterý

Nemocní, lidé po úrazech nebo lidé se zdravotním postižením mají možnost využít nabídku Půjčovny rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, která při Oblastní charitě Havlíčkův Brod funguje v Havlíčkově Brodě a v Humpolci. Podstatné je, že si požadovanou pomůcku může vypůjčit kdokoliv z řad veřejnosti, a to bez lékařského předpisu.

uniweb weby

Humpolecká půjčovna navíc s platností od úterý 20. března 2018 rozšířila otevírací dobu. Na adrese Školní 730, za budovou základní umělecké školy, ji tak zájemci mohou navštívit nejen ve středu od 14.30 do 16.30, ale také vždy v úterý od 10.00 do 12.00

Díky vypůjčení adekvátní pomůcky má nemocný v domácí rekonvalescenci, ale zároveň i pečující, lepší podmínky. Půjčovné je navíc finančně přívětivé. Zájemci v charitní půjčovně seženou například polohovací postele, invalidní vozíky, WC křesla, chodítka i další pomůcky. 

Případné dotazy týkající se humpolecké půjčovny zodpoví pracovnice služby Věra Habichová na telefonním čísle 734 435 488. Více informací je k dispozici také na webových stránkách

Půjčovna rehabilitačních a kompenzačních pomůcek byla finančně podpořena z výtěžku Tříkrálové sbírky 2017. Činnost služby v Humpolci podporuje také město Humpolec. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy