Jihlavský Citypark ovládnou profi BMX jezdci

U rampa, profi BMX jezdci, free runner, soutěže pro školáky a program Besipu – to je jen malý výčet toho, co Vás čeká na akci Schoolmania, která se koná první školní den v pondělí 4. září v Cityparku Jihlava.

uniweb weby

První školní den je vždycky tak trochu spojen s nostalgií po uplynuvším létě. V Cityparku si ale první školní den mohou školáci a jejich rodiče spravit náladu. Chystá se totiž ojedinělá akce Schoolmania. „V Cityparku pracuji téměř od začátku a kam moje paměť sahá, U rampu jsme na pasáži zatím opravdu neměli,“ směje se manažerka Eva Blažková. Právě U rampa, respektive dění na ní bude jádrem celého programu. Do pasáže se totiž chystají profesionální BMX jezdci ověnčení řadou titulů. Na U rampě v jihlavském nákupním centru budou už od 10.00 ráno předvádět své umění. Kromě nich vystoupí ještě free runner. Pokud jste se s tímto sportem nesetkali, vězte, že se jedná o akrobatický běh, během kterého běžec překonává rozmanité překážky města. 

„V Cityparku jsme mysleli také na menší školáčky. Pro ně je nachystaná jízda zručnosti, kdy budou moci přímo na pasáži vyzkoušet, jak jsou na tom se svými cyklistickými dovednostmi,“ doplňuje program akce Jana Vránová managerka marketingu Cityparku Jihlava. Program na U rampě doplní také soutěže, které připravili obchodníci ze Cityparku: „Tuším, že se pro školáčky chystá dort ve tvaru aktovky z Delikany, koloběžka od Hervisu, poukazy na dobroty ze Subway, lístky do 5D kina a stylové doplňky z Meatfly,“ dodávbá Eva Blažková.

Kromě zábavy je na začátku školního roku důležité myslet také na bezpečnost. Na horní pasáži Cityparku tak bude stan Besip, kde se školáci zábavnou formou dozvědí, jak se bezpečně dostat do školy. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 03.09.2017 10:48




0 +
 

Hlavní zprávy