Podpořte knihu od Kláry Turkové: Elisa a Hodiny času

Kniha se zapojila přes @pointa.cz do crowdfundingové kampaně, a pokud se na ni vyberou peníze, kniha vyjde, a tak si ji bude moci přečíst co nejvíce z vás. Všichni můžeme pouze získat, vy zajímavou odměnu a autorka splněný sen, ale nebojte, když se potřebná částka nevybere, všem, co přispěli se peníze vrátí.

uniweb weby

Fantazie probouzí duši i mysl. Příběh nemusí nikdy skončit, oslovuje a hledá ztracené. Kouzelná říše je v ohrožení a s ní i svět představivosti, svět, který má být zachráněn. V jedné vzdálené zemi se odehrává tento příběh, a právě zde se setkají velice rozmanité postavy. Kdo je tím hlavním klíčem k osudovému úkolu, který zachrání kouzelnou říši? Co by se v reálném světě mohlo stát, kdybychom přestali snít? Fantazie promlouvá nejen k dětem, ale i k jejich rodičům či dospělým všeobecně, a právě ty si mohou vzpomenout, jak velký klenot se skrývá v jejich mysli, ovšem po přečtení tohoto příběhu, budou moci tento poklad využít, třeba jen na prchavý okamžik. Mohou procitnout a znovu svoji představivost oživit. Představivost zbavuje strachu, a proto je lidská fantazie vzácná, za peníze se nedá koupit. Svět kolem nás může být opravdu krásný, pokud se na něj dokážeme podívat jinak a využít svobodu prostřednictvím své fantazie. Příběh s příchutí pohádky také může ožít.

Tento příběh se odehrává v jedné kouzelné říši Lymfa, v níž byly ukradeny Hodiny času, které řídí čas ve dvou světech a pokud jsou ztracené, může nastat strašlivá katastrofa. Proto posílá královna svého rytíře Delina pro třináctiletou Elisu, která má magické hodiny najít až na samém konci světa. A tak se statečná dívka ocitne v říši, v níž na každém kroku číhá nebezpečí, nejrůznější záhady a vydává se na dlouhou výpravu. Kdo ví, co se všechno může stát? Naštěstí v tomto světě není sama, protože potká nové přátele.

Crowdfundingová kampaň trvá od 6.2. do 8.3. Rádi byste tuto knihu podpořili, pak na ni přispějte na pointa.cz: https://bit.ly/KupElisu


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy