Neznámý muž rozbil v Jihlavě okno trolejbusu, hledají ho policisté

Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele krajského města s žádostí o spolupráci zjišťování pachatele, který ve středu 28. září kolem půl třetí v noci poškodil trolejbus městské hromadné dopravy.

uniweb weby

„Při jízdě trolejbusem poškodil jeden z cestujících mezi zastávkami Masarykovo náměstí a Brtnická okno s reklamním polepem. Skleněnou výplň úderem ruky rozbil, při zastavení vytlačil zadní dveře a utekl. Poté byla na místo přivolána policejní hlídka. Policisté po podezřelém v lokalitě pátrali, provedli šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Poškozením trolejbusu vznikla předběžně vyčíslená škoda patnáct tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že muže, který je ze spáchání trestného činu podezřelý, zachytily kamery v prostoru Masarykova náměstí, kde se pohyboval ve směru k obchodnímu domu Prior, v jeho blízkosti šla žena.
Podezřelým je muž, který měl na sobě oblečenou bundu červené barvy a tmavé kalhoty. Na zádech měl batoh a na hlavě nasazenou kšiltovku.  
„Žádáme svědky, kteří muže na kamerových záznamech znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 30.10.2016 16:10




0 +
 

Hlavní zprávy