S MojaKartou objevte poklady jižní Moravy a vychutnejte si gastro zážitky

MojaKarta - slevová karta jižní Moravy nabízí turistům slevy na ubytování, atrakce a gastronomii. Karta je virtuální, aktivuje se při ubytování na min. 2 noci v partnerském zařízení, platí po celou dobu pobytu. Projekt pod patronátem Centrály cestovního ruchu láká na výjimečné zážitky.

uniweb weby

Chystáte se navštívit jižní Moravu a hledáte způsob, jak získat co nejvíce ze své cesty? Pak je pro vás připraven skvělý projekt, který vám nejen zajistí četné slevy a výhody, ale také vám umožní objevovat to nejlepší z tohoto kraje s jednou jedinou kartou. MojaKarta je cesta k nezapomenutelným zážitkům na jižní Moravě, a to vše za mimořádně příznivých podmínek. Dovolte nám vám představit MojaKartu - slevovou kartu jižní Moravy.

Na projektu MojaKarta se spojuje množství partnerů z oblasti ubytování, turistických atrakcí, muzeí a gastronomie, jejichž společným cílem je maximálně usnadnit a zpříjemnit pobyt návštěvníkům jižní Moravy. Díky MojaKartě budete mít v rukou skutečnou vstupenku do top turistických cílů i zatím neobjevených skvostů jižní Moravy, přičemž nebudete ochuzeni ani o nejlepší jihomoravské gastro tipy, jelikož na jižní Moravě nikdo nezůstává hlady ani žízní.

MojaKarta je zcela virtuální a jednoduchá na použití. Zájemci si ji založí online registrací přímo na webu projektu. Abyste si mohli začít užívat její výhody, stačí se ubytovat aspoň na 2 noci v partnerském ubytování. Karta vám bude aktivována při check-in nebo dokonce před příjezdem na základě potvrzené rezervace a od té chvíle je platná po celou dobu vašeho pobytu. Pro vyhledání akce platné MojaKarty mohou zájemci navštívit její webové stránky, kde je k dispozici seznam spolupracujících subjektů.

MojaKarta nabízí širokou škálu turistických atrakcí, mezi kterými naleznete například Znojemské podzemí, Muzeum města Letovice, Bylinkový ráj Sonnentor, Zámecká věž Moravský Krumlov, Aqualand Moravia, Zámek Slavkov – Austerlitz, Muzeum Bučovice, Židovský obecní dům v Boskovicích, VIDA! science centrum, Slovanské hradiště v Mikulčicích, Permonium či Singletrail Moravský kras. A to je pouze výčet vybraných atrakcí!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy